Over

Clown Klutsefluts

Wie zit er achter Klutsefluts?

 

Mijn naam is Rianne Lammers. Ik ben 43 jaar en woon in Aalten. Dat ligt in de achterhoek. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Ik vind het leuk om mensen te laten lachen maar ook om iets te kunnen betekenen voor mensen. En.... ik hou van spelen .....nog steeds.....

 

Wat kun je met zo´n clown?

 

  • Inhuren om te spelen bij kwetsbare mensen in de samenleving bijvoorbeeld dementerende ouderen, zieke kinderen, kinderen en volwassenen met ( verstandelijke) beperkingen.
  • Inhuren om ´´rond´´ te lopen. Reageren op situaties.
  • Voorstellingen maken met een thema.

clown Klutsefluts

 

Eigenlijk weet ze van niks en kan ook niks. En dat is heel fijn, want ze is een clown die kijkt wat er is en daarop inspeelt. Ze wil alles proberen ook al lukt dat niet altijd. Ze lacht niemand uit maar lacht wel samen met je. Ook verdriet, boosheid en wanhoop kent ze. Ze weet dat ze niet perfect is, en laat dat ook zien. Ze wil aandacht geven aan de mens die dat nodig heeft. Waar Klutsefluts echt blij van word is wanneer ze iemand uit alledaagse beslommeringen en zorgen kan halen en dat geven wat iemand op dat moment nodig heeft. Dat hoeft geen lach te zijn of alleen maar vrolijkheid. Voor Klutsefluts is het geslaagd als er weer ruimte komt. Als iemand weer even ''verder'' kan. Als er contact is geweest. Als het hart is aangeraakt. Bij degene voor wie ze speelt maar ook bij Klutsefluts zelf. Ook als het feest is wil Klutsefluts er bij zijn. Niet om ballonfiguren te maken of andere kunst te laten zien, maar onbevangen reageren op dat wat er is!! Ook al is ze clown. Zij wil gerespecteerd worden en gaat dan ook met respect om met degene voor wie of met wie ze speelt. Ze wil altijd helpen op haar manier.